TING-TING FOUNDATION TERBAIK DARI MEWANGI SKINCARE

Hi semua, nampak title pun dah tahu apa yang saya akan kongsikan pada hari ini kan hehee… Siapa yang suka guna foundation? lebih-lebih lagi foundation yang boleh membantu untuk merawat kulit wajah? Saya percaya semua yang bergelar wanita confirm suka:)

Ok.. Khas untuk anda yang malas nak pakai macam-macam jenis di muka seperti saya 🙂

  • Ting -ting foundation adalah sejenis foundation sejuk yang fungsinya seperti serum, treatment kulit, membunuh bakteria jadinya jerawat dan jeragat serta melindungi kulit kita dari cahaya matahari.
  • Argan oil yang terkandung di dalam ting-ting foundation berfungsi untuk melembapkan  kulit juga awet muda. Begitu juga dengan Avacado Oil, berfungsi sebagai pelembap, menjadikan kulit tidak kering malah sentiasa segar, sejuk dan tegang.
  • Ting-ting foundation rahsia alam semulajadi untuk wanita moden, yang boleh mengelakkan kimia  dalam bahan make up, habuk udara kotor dari memasuki pori-pori yang mana boleh menyebabkan whiteheads, blackheads dan berminyak di zon T.
  • Ting-ting foundation ini mampu memberi oksigen pada kulit kita supaya kulit tidak akan merasa gatal, merah dan menjadi radang atau mengelupas.

Saya  sebagai pengguna dan pengedar sah mewangi skincare, telah merasai tindakbalas ting-ting foundation ini, antaranya bila kita apply di muka, ianya sangat ringan dan semakin lama kulit kita akan kelihatan glowing dan tekstur kulit kita kelihatan cantik:)

Kepada yang masih tercari-cari foundation ataupun prodak penjagaan wajah, Yang mengalami masalah kulit wajah, jangan segan hubungi saya di 0109555229. Saya akan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda.

Sekian dulu perkongsian saya untuk kali ini, moga memberi manfaat kepada pengunjung setia my entri dan tidak lupa juga kepada semua customer yang sangat setia dengan prodak mewangi:)

TESTIMONI PENGGUNA PRODAK KECANTIKAN MEWANGI PESONA

Hi semua, tidak kira apapun yang anda sedang buat sekarang, kita happy-happy saja ya:) Prodak yang saya akan kongsikan pada hari ini adalah prodak yang sentiasa menambat hati para pengguna, Kerana prodak kualitinya yang sangat owesome 🙂

Sebelum membuat keputusan untuk memilih mana-mana prodak kecantikan, kenali keperluan kulit wajah kita, bukan kehendak kita semata-mata. Lihat kulit muka kita depan cermin dan tanya diri kita, Apakah prodak penjagaan kulit dan kecantikan kulit yang paling sesuai dengan saya?

  • ADA JERAGAT
  • ADA JERAWAT
  • ADA BLACKHEADS/ WHITEHEADS
  • KULIT KERING & BERSISIK
  • KULIT KUSAM
  • BERPARUT
  • TERSALAH GUNA PRODAK YANG ADA BAHAN KIMIA

Kesemua masalah kulit ini, sememangnya sangat menganggu kita kan, tengok cermin pun membuatkan kita stress. Saya secara peribadi, kesemua masalah kulit di atas saya pernah lalui dan sangat bersyukur kerana sekarang ini kulit muka saya semakin pulih dari semua masalah di atas.

Prodak yang sangat membantu kulit saya untuk tampil semakin sihat adalah prodak mewangi pesona. Salah satu kenapa saya tertarik dan memilih mewangi adalah, ianya berasaskan BAHAN-BAHAN SEMULAJADI, lulus KKM & HALAL.

Seperti yang kita sedia maklum, prodak kecantikan yang berasaskan semulajdi, keberkesanannya terhadap kulit mengambil sedikit masa. Sangat penting adalah kenalah bersabar dan teruskan  penggunaan, Pasti result akan kelihatan:)

Di sini ada beberapa testimoni pengguna prodak kecantikan mewangi pesona.

Untuk pertanyaan lebih lanjut lagi mengenai prodak kecantikan mewangi pesona, hubungi saya di talian 0109555229. Saya akan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda. 

Sekina saja entri saya untuk kali ini, terima kasih kerana sudi membaca dan melawat entri saya. Sehingga kita bertemua lagi di ruangan entri yang seterusnya:)