CLOSING SHAKLEE YANG SIBUK

Hi selamat pagi.. Asal Shaklee closing mesti sibuk, asal sibuk mesti Shaklee closing hehehee… ada-ada saja ayat kan..

Pada 31.03.2017 adalah masa terakhir di mana macam-macam benda boleh buat kita sibuk bayar itu ini, sibuk kira-kira untuk mencukupkan GUV sasaran untuk bulan Mac. Sebelum saya lupa, saya sangat berterima kasih kepada upline saya yang mana mengingatkan saya tentang PUV & GUV saya untuk bulan Mac.

                      KESIHATAN DIDAHULUKAN,VITAMIN DIUTAMAKAN 🙂

Segala promosi produk bulan mac iaitu Vita-lea untuk budak, lecithin dan Alfalfa telahpun berakhir. Bermulanya April ini, pelbagai info baru akan dikeluarkan. Salah satu produk baru shaklee ialah produk mandian bayi yang mana akan masuk ke Malaysia tidak lama lagi.

Selain itu, produk shaklee juga akan menaikkan harga produk, seiring dengan kenaikan harga produk, peratusan(%) bonus untuk ejen shaklee juga akan naik.

Jika sebelum ini promosi beli 6 percuma 1 sentiasa on setiap bulan, namun bermula April, kemungkinan akan ditiadakan lagi promosi seperti ini.

Walaubagaimanapun, KESIHATAN DIDAHULUKAN,VITAMIN DIUTAMAKAN. Itu yang terpenting kan.. Buat masa ini, harga produk masih mengikut harga asal sehingga notis pemberitahuan dikeluarkan.. so selagi notis pemberitahuan belum dikeluarkan cepat-cepat hubungi saya ya..

Kepada yang belum menjadi ahli dan yang masih belum mencuba produk Shaklee, jangan segan untuk  hubungi saya. TRUST ME, anda tidak akan rugi.

Untuk info lanjut mengenai produk Shaklee, hubungi saya di talian 010-9555229. Sekian 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge